Fas’taki depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 2 bin 497’ye yükseldi
- | Son Güncelleme:
- | İzmir'de Son Dakika
Fas’taki depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 2 bin 497, yaralıların sayısı 2 bin 476’ya yükseldi.
Fas İçişleri Bakanlığı, önceki gün akşam saatlerinde meydana gelen depremle ilgili güncel bilgileri paylaştı.
Bakanlık açıklamasında, merkez üssü Marakeş’in El-Huz bölgesi olan 7 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybedenlerin sayısının 2 bin 497’ye, yaraların ise 2 bin 476’ya yükseldiği belirtildi.
Fas medyası, önceki gün yerel saatle 23.10’da meydana gelen depremin başkent Rabat başta olmak üzere Kazablanka, Meknes, Agadir ve Fes kentlerinde de hissedildiğini belirtmişti.
Fas İçişleri Bakanlığı, daha önce yaptığı açıklamada, ölü sayısının 2 bin 122’ye, yaralı sayısının 2 bin 421’e çıktığını duyurmuştu.
YORUMLAR
Yorum Yap