Çeşme Kalesi’nde Flamenko esintileri
İzmir Kültür ve Sanat ve Eğilim Vakfı’nın (İKSEV) düzenlediği 34. Uluslararası İzmir Festivali, 31 Ağustos 2021 Salı günü Çeşme Kalesi’nde İzmir Fransız Kültür Merkezi işbirliği ile yapılacak “TROVAORES - Antonio Placer Sextet - Antonio Campos & Rafael Campallo” konseriyle sona eriyor.
- | Son Güncelleme:
- | İzmir'de Son Dakika
Trovaores projesi Flamenko, caz ve şansonların, Grenoble ve Granada’nın karla kaplı dağlarının kalbinden çıkıp bir araya gelişinin hikâyesidir. Antonio Campos (vokal, cajón), Pablo Suárez (piyano), Juan Antonio Suárez "Canito"(gitar), Jose Luis López (çello), Gabriele Mirabassi (klarnet) ve Antonio Placer’dan (vokal) oluşan altı müzisyen ve dansçı Rafael Campallo, kurallardan oluşan ama sınırları aşan müzikal bir hikâye anlatmak için büyük bir heyecanla, Çeşme Kalesi’nde Festival izleyicileriyle buluşacak.
İzmir Büyükşehir Belediyesi, konsere katılmak isteyenler için DEÜ. Sabancı Kültür Merkezi’nin Mithatpaşa Caddesi yönündeki kapısı önünden saat 18.00’de ücretsiz otobüs kaldıracak.
YORUMLAR
Yorum Yap