1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Yerel Yönetimler
  4. CHP’li Önal, Bayraklı sahile hasret kalmayacak

CHP’li Önal, Bayraklı sahile hasret kalmayacak

  • | Son Güncelleme:
  • | İzmir'de Son Dakika

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayraklı Belediye Başkan adayı İrfan Önal, ‘Bayraklı’ya yakışan projeler’ adını verdiği projelerini Bayraklılı vatandaşlara anlatmaya devam ediyor.

CHP’li Önal, “Bayraklı sahile hasret kalmayacak”

CHP Bayraklı Belediye Başkan adayı İrfan Önal, Bayraklı’yı sahile kesintisiz bağlayacak projesini anlattı. Önal, “Bayraklı sahile hasret kalmayacak.  Vatandaşlar, belediyenin ön tarafında kesintisiz bir şekilde denize ulaşım sağlayacak” dedi.

Gelecek 5 yılda hayata geçireceği projeleri anlatan ve beğeni toplayan İrfan Önal, sokak sağlıklaştırmalarıyla birlikte Bayraklı’nın denize kesintisiz bağlanacağını açıkladı. İrfan Önal, “Bayraklı artık sahile hasret kalmayacak.  Vatandaşlar, belediyenin ön tarafında kesintisiz bir şekilde denize ulaşım sağlayacak. Hem otopark hem de deniz ulaşımı sağlanacak. Denizden döndükten sonra Bayraklımızın sevgi yolu yıllardır bekleyen sokak sağlıklaştırması var. Sözüm olsun bunu ilk işlerimiz arasında aldık. Yapacağız” dedi.

CHP Bayraklı Adayı Önal, Bayraklılı vatandaşlarla buluştu - PolitikYol.com  | Yorum, Analiz, Haber Sitesi

TURİZM VURGUSU

Turizm konusuna da değinen Önal, “Smyrna Höyüğü var.  Avrupa’da bu tür yerler milyonlarca turist alıyor. Biz bu düzenlemeleri yeterince yapamayınca turistleri başka yerlere kaptırıyoruz. Smyrna höyüğünün bulunduğu bölgeye sağlıklaştırma yapacağız. Projeler ortaklaşmayla gidecek. 5 yılda hayata geçireceğiz” dedi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz