Karısını sokak kedilerini beslediği için öldürmüş
- | Son Güncelleme:
- | İzmir'de Son Dakika
İzmir'in Karabağlar ilçesinde karısını 5 yaşındaki çocuğunun gözü önünde boğazından bıçaklayarak öldüren şahıs tutuklandı. Zanlının eşiyle ev işleriyle ilgilenmediği, sokak kedilerine baktığı ve bu sebeple aralarında daha önce de tartışma çıktığını öne sürdüğü öğrenildi.
Dün saat 11.30 sıralarında İzmir’in Karabağlar ilçesine bağlı Limontepe Mahallesi 9752. Sokak’taki bir evde meydana gelen olayda, A.F. ile karısı Nuran Fırat arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine A.F., eline aldığı bıçakla karısına saldırdı. Boğazına isabet eden bıçakla yaralanan Nuran Fırat kanlar içerisinde yere yığılırken, A.F. olay esnasında evde bulunan 5 yaşındaki çocuğunu dışarı çıkartıp alt kattaki ev sahibine bırakıp olay yerinden kaçtı. Kavga seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Adrese gelen ekiplerin yaptığı kontrolde öldüğü belirlenen talihsiz kadının cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Cinayet şüphelisi A.F. ile Nuran Fırat çiftinin 2 çocuklarının olduğu, çocuklardan 12 yaşında olanın olay esnasında okulda olduğu, 5 yaşındaki çocuğun ise evde olduğu belirtildi.
Katil zanlısı Urla’da yakalandı
Yaşanan olayın ardından kaçan cinayet zanlısı A.F., polis ekiplerince dün Urla ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı. Zanlının İlk ifadesinde, eşi Nurhan Fırat ile ev işleriyle ilgilenmediği, sokak kedilerine baktığı ve bu sebeple aralarında daha önce de tartışma yaşandığını öne sürdüğü öğrenilirken, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.F., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
YORUMLAR
Yorum Yap